Geräte und Zubehör
Pear mulled wine
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
8 portions
Zutaten
-
red wine (i.e. Cabernet Merlot or other medium-bodied wine)750 g
-
orange zested and juiced1
-
pears peeled, cored and cut into quarters4
-
sugar150 g
-
water200 g
-
pimento (see Tips)1
-
cardamom pods crushed1
-
cinnamon quill1
-
black peppercorns4
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portions
Natrium
12.6 mg
Eiweiß
0.8 g
Brennwert
574.8 kJ /
136.8 kcal
Fett
0.2 g
Ballaststoffe
4.1 g
gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Kohlenhydrate
29.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Entertaining with Dani Valent
95 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Yoghurt dressing
10 Min
Gwinganna pumpkin and seed porridge
25 Std. 20 Min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2 Std.
Pear shrub
48 Std. 35 Min
Pumpkin hommus with green dippers (Toddlers and beyond)
50 Min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 Std. 10 Min
Apple and cucumber relish
10 Min
Semolina gnocchi with asparagus
1 Std. 15 Min
Fermented beetroot and apple salsa
72 Std.
Rosy glow smoothie
10 Min
White chocolate and cardamom buckwheat cookies
55 Min
Coconut-lime rice pudding with caramelised pineapple
45 Min