Geräte und Zubehör
Gluten free carrot and almond cake
Zubereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
12 slices
Zutaten
Almond and carrot cake
-
grapeseed oil plus extra for greasing100 g
-
blanched almonds220 g
-
carrot cut into pieces300 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs3
-
light brown sugar150 g
-
gluten free baking powder2 tsp
-
ground cinnamon2 tsp
-
ground ginger2 tsp
-
salt1 pinch
Frosting
-
raw sugar120 g
-
orange zest only, no white pith½
-
unsalted butter90 g
-
cream cheese125 g
Decoration
-
walnuts1 tbsp
-
shelled unsalted pistachio nuts1 tbsp
-
almonds for decorating
-
hazelnuts, without skin for decorating
-
pecans for decorating
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
162 mg
Eiweiß
7.7 g
Brennwert
1491.1 kJ /
355 kcal
Fett
25 g
Ballaststoffe
3.4 g
gesättigte Fettsäuren
7.6 g
Kohlenhydrate
25.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Celebration cakes
14 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Polenta, mandarin and almond cake
2h 35min
Almond and blueberry breakfast muffins
50min
Gluten free fruit and nut loaf
55min
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Carrot poppy seed muffins
1h 15min
Gluten free Mediterranean bread
1h 35min
Gluten free lemon tart
2h 25min
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2h
Chocolate quinoa cake with peanut butter frosting
2h 10min
Orange and almond cake
2h 20min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h