Geräte und Zubehör
Thai Burger
Zubereitung 30 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh lemon grass tough outer layer removed, cut in pieces (1 cm)1 stalk
-
fresh red chilli halved, deseeded (see tip)1
-
garlic cloves2
-
spring onions cut in lengths (2 cm)2
-
fresh coriander leaves only3 sprigs
-
button mushrooms halved200 g
-
fine sea salt½ tsp
-
pork mince, or mixed minced meat, broken in piecesbeef mince broken in pieces400 g
-
fish sauce1 Tbsp
-
sunflower oil for frying
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
22 g
Brennwert
1337 kJ /
320 kcal
Fett
25 g
Ballaststoffe
1.7 g
Kohlenhydrate
3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thai Kitchen
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Lamb Burgers with Garlic Herb Mayo
1 Std. 15 Min
Spicy Mince Pork Noodles
45 Min
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50 Min
Sticky Chilli Beef
55 Min
Pork with Black Bean Sauce
30 Min
Sri Lankan Red Beef Curry
1 Std. 35 Min
Chicken Akhni
1 Std. 30 Min
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1 Std. 5 Min
Chicken Katsu Curry with Rice
1 Std. 40 Min
Cape Malay Chicken Curry
1 Std.
Prawn Bhuna
30 Min
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
1 Std.