Geräte und Zubehör
Pasta Salad with Salami
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
8 portions
Zutaten
-
fresh parsley leaves only8 - 10 sprigs
-
red peppers cut in pieces100 g
-
green peppers cut in pieces100 g
-
red onions (100 g quartered, 100 g thinly sliced)200 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
garlic clove1
-
brown sugar1 tsp
-
fine sea salt2 tsp
-
lemon juice3 Tbsp
-
Dijon mustard2 Tbsp
-
water1000 g
-
dried pasta coloured300 g
-
fennel bulb thinly sliced (180 g)1
-
celery stalk thinly sliced (150 g)4
-
salami cut in thin strips200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
11.2 g
Brennwert
1522 kJ /
364 kcal
Fett
21.4 g
Ballaststoffe
4 g
Kohlenhydrate
31.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
More Midweek Meals
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Beef-Ragout with Macaroni
30 Min
Bacon Cheeseburger Garbage Bread
2 Std. 45 Min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 Std.
Chicken Breasts Pizzaiola
50 Min
Chicken Salad
1 Std. 20 Min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45 Min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45 Min
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1 Std. 15 Min
Sausage Meatballs with Butternut Squash & Potatoes
1 Std. 10 Min
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1 Std. 55 Min
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1 Std. 20 Min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 Min