Geräte und Zubehör
Revithia (chickpea soup)
Zubereitung 5 Min
Gesamt 24 Std. 40 Min
6 portions
Zutaten
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
olive oil50 g
-
dried chickpeas soaked overnight, rinsed and drained250 g
-
water1350 g
-
salt2 tsp
-
chilled water250 g
-
plain flour30 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprig
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
820.6 mg
Eiweiß
11.8 g
Brennwert
1054.3 kJ /
251 kcal
Fett
9.3 g
Ballaststoffe
4.5 g
gesättigte Fettsäuren
1.3 g
Kohlenhydrate
27.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Postcards from Greece
14 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Chocolate and prune Easter eggs
1 Std. 5 Min
Yoghurt cake
1 Std. 40 Min
Semolina pancakes (Beghrir)
1 Std.
Mouhallabieh (milk pudding)
4 Std. 30 Min
Semolina pancakes (Beghrir)
1 Std.
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 Std. 5 Min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 Std. 40 Min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50 Min
Miso soup
30 Min
Lentil and chorizo stew
3 Std. 45 Min
Pasta salad with trout and vegetables
45 Min
Asparagus and pea omelette
20 Min