Geräte und Zubehör
Beef cobbler with polenta dumplings
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 portions
Zutaten
Cheese and polenta dumplings
-
extra virgin olive oil for greasing
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)300 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
polenta190 g
-
self-raising flour80 g
-
sea salt1 pinch
-
baking powder1 tsp
-
full cream milk100 g
-
egg1
Beef cobbler
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil20 g
-
beef mince500 g
-
raw sugar1 tsp
-
paprika1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
ground cayenne pepper to taste¼ - ½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground allspice½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
canned chopped tomatoes400 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
water100 g
-
tomato paste1 tbsp
-
canned black beans drained and rinsed400 g
-
red capsicum deseeded and cut into pieces (2 cm)100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1406.7 mg
Eiweiß
65.5 g
Brennwert
4212.2 kJ /
1002.9 kcal
Fett
47.3 g
Ballaststoffe
14.7 g
gesättigte Fettsäuren
23.9 g
Kohlenhydrate
72 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Hearty casseroles and bakes
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Mexican cottage pie
1 Std. 30 Min
Butternut and bacon macaroni cheese
1 Std. 30 Min
Sausage and butter bean winter stew
25 Min
Beef and potato massaman curry
2 Std. 10 Min
Guinness beef pies
2 Std. 15 Min
Southern-style pork and bean casserole
40 Min
Beef goulash with dumplings
1 Std. 45 Min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 Std. 25 Min
Apricot chicken risotto
30 Min
Tuna mornay
45 Min
Sausage ragu with orecchiette
1 Std.
Classic meatloaf
1 Std. 35 Min