Geräte und Zubehör
Kelp Noodles in Marinara Sauce
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
4 portions
Zutaten
-
sun-dried tomatoes in oil drained40 g
-
tomatoes halved250 g
-
red peppers deseeded and quartered140 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)150 g
-
celery stalks cut in pieces (2 cm)100 g
-
red onion quartered30 g
-
avocado50 g
-
Medjool dates pitted20 g
-
olive oil25 g
-
dulse flakes dried½ tsp
-
tamari1 tsp
-
cider vinegar1 Tbsp
-
kelp noodles rinsed340 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
2.4 g
Brennwert
718 kJ /
172 kcal
Fett
10.6 g
Kohlenhydrate
16.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Raw
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti
10 Min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40 Min
Dill Stuffed Peppers
5 Min
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM5)
40 Min
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
15 Min
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1 Std. 45 Min
Bolivian Rice Pilaf
45 Min
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
30 Min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 Min
Oat Pancakes with Peanut Milk
8 Std. 55 Min
Breaded Cheese-Stuffed Jalapenos
30 Min
Avocado Mayonnaise
10 Min