Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 5 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 400 g wody
- 4 jajka
- 30 g pora, pokrojonego w 1 cm plastry
- 15 g masła
- 15 g szczypiorku, świeżego, drobno posiekanego
- 30 g chrzanu, tartego
- 30 g majonezu
- ½ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 130 g makreli, wędzonej, bez ości i bez skóry, pokrojonej na 3 cm kawałki
- Nährwerte
- pro 1 porcję
- Brennwert
- 630.1 kJ / 150.6 kcal
- Eiweiß
- 8.3 g
- Kohlenhydrate
- 1.7 g
- Fett
- 12.1 g
- gesättigte Fettsäuren
- 3.5 g
- Ballaststoffe
- 0.4 g
- Natrium
- 294 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Paprykarz ze śledziem
1h 30min
Pâté z wędzonego pstrąga
1h 20min
Śledzie w sosie musztardowym
10h 15min
Pasta z tuńczyka
20min
Pasta z kurczaka z jajkiem i korniszonem
40min
Pasta ze szprotów i twarogu
10min
Pasztet na Wielkanoc
2 Std. 10 Min
Pasta z makreli wędzonej
20min
Jajka faszerowane łososiem
45min
Pasta z tuńczyka i jajek
20min
Pasta z wędzonym łososiem i porem
30min
Pasta z łososia
5min