Geräte und Zubehör
Christmas cake
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 196 Std. 35 Min
12 portions
Zutaten
-
mixed dried fruit1000 g
-
glacé cherries50 g
-
dried apricots chopped into pieces50 g
-
glace ginger cut into pieces50 g
-
sherry150 g
-
brown sugar230 g
-
ground nutmeg½ tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground cloves½ tsp
-
natural vanilla extract½ tsp
-
natural almond extract½ tsp
-
Drambuie or ginger wine (approx. 280 g)14 tbsp
-
butter plus extra for greasing150 g
-
full cream milk110 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
sea salt½ tsp
-
eggs3
-
plain flour350 g
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
367.2 mg
Eiweiß
7.4 g
Brennwert
2482 kJ /
591 kcal
Fett
13 g
Ballaststoffe
6.3 g
gesättigte Fettsäuren
7.4 g
Kohlenhydrate
105 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Festive Flavour
105 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Walnut and blue cheese shortbread
1h 20min
Fruity pear mince tarts
2h 30min
Fruity pear mince tarts
2h 30min
Festive fruit cake
30h 55min
Orange and almond cake
2h 20min
Hot cross buns
1h 40min
Traditional Christmas cake
3h 15min
Sweet shortcrust pastry
1h 50min
Gluten free Christmas fruit cake
7h 35min
Lemon delicious
1h 5min
Christmas stollen
27h 15min
Shortbread
1h