Geräte und Zubehör
Mee Rebus Zoodles
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
zucchinis slender type (approx. 5 cm in diameter)800 g
-
peanuts100 g
-
sweet potatoes cut in cubes200 g
-
water2200 g
-
yellow onion cut in quarters100 g
-
fresh lemongrass white part only, bruised2 stalks
-
galangal10 g
-
belacan (shrimp paste)10 g
-
dried shrimp10 g
-
fermented bean paste (taucu)30 g
-
meat curry powder40 g
-
cooking oil30 g
-
dark soy sauce1 tsp
-
sugar1 tbsp
-
salt adjust to taste2 tsp
-
hard-boiled eggs cut in halves4
-
fried firm tofu (tau kwa) cut in cubes150 g
-
crispy fried shallots3 tbsp
-
fresh red chilli sliced1
-
bean sprouts (taugeh) blanched10 g
-
calamansi lime cut in halves2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1754.8 mg
Eiweiß
39.9 g
Brennwert
2750.6 kJ /
657.4 kcal
Fett
36.9 g
Ballaststoffe
10.6 g
gesättigte Fettsäuren
4.2 g
Kohlenhydrate
52.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cutter+
18 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Churros with Chocolate Coconut Ganache
1 godz. 5 min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 godz. 15 min
Egg Salad Sandwiches
35 min
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Pinakbet
15 min
"Marry Me" Chicken Pasta
30 min
Three Course Meal for Two: Vegetable Soup, Baked Chicken Casserole with Rice, Steamed Cinnamon Apple
1 godz. 15 min
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15 min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 godz. 50 min
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45 min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 godz.