Geräte und Zubehör
Kabeljauwsoep met Spinazie
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
ui in vier gesneden70 g
-
knoflookteentjes2
-
olijfolie20 g
-
visbouillon1000 g
-
aardappelen in blokjes (3 cm)500 g
-
bladspinazie, vers grof gehakt150 g
-
zout½ tl
-
Ras el Hanout1 tl
-
kabeljauwfilet, zonder vel in blokjes (4 cm)500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1192.6 mg
Eiweiß
31.2 g
Brennwert
1267.5 kJ /
302.9 kcal
Fett
7.7 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
1.1 g
Kohlenhydrate
26.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Soep, puur genieten
4 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25 Min
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Keine Bewertungen
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Keine Bewertungen
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Keine Bewertungen
Kimchi
Keine Bewertungen
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 Min
Courgettesoep met munt
35 Min
Chocolade-Sinaasappel Posset
5 Std. 40 Min
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Keine Bewertungen
Velouté met Marokkaanse smaken
35 Min
Pikante Kip met Kokosrijst
Keine Bewertungen
Ossenstaart Shepherd's Pie
Keine Bewertungen