Geräte und Zubehör
Kabeljauwsoep met Spinazie
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
ui in vier gesneden70 g
-
knoflookteentjes2
-
olijfolie20 g
-
visbouillon1000 g
-
aardappelen in blokjes (3 cm)500 g
-
bladspinazie, vers grof gehakt150 g
-
zout½ tl
-
Ras el Hanout1 tl
-
kabeljauwfilet, zonder vel in blokjes (4 cm)500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1192.6 mg
Eiweiß
31.2 g
Brennwert
1267.5 kJ /
302.9 kcal
Fett
7.7 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
1.1 g
Kohlenhydrate
26.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Soep, puur genieten
4 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Stoofvlees
3 Std. 10 Min
Sloppy Gold Rush Burgers
Keine Bewertungen
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20 Min
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Keine Bewertungen
Hartige cashew roomkaas
Keine Bewertungen
Ingemaakte citroenen
Keine Bewertungen
Geroosterde porchetta met peren en uien
12 Std.
Iers sodabrood
Keine Bewertungen
Velouté met Marokkaanse smaken
35 Min
Zeevruchtensoep
30 Min
Krokant gebraad met moutbiersaus
2 Std. 40 Min
Pikante Kip met Kokosrijst
Keine Bewertungen