Geräte und Zubehör
Kabeljauwsoep met Spinazie
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
ui in vier gesneden70 g
-
knoflookteentjes2
-
olijfolie20 g
-
visbouillon1000 g
-
aardappelen in blokjes (3 cm)500 g
-
bladspinazie, vers grof gehakt150 g
-
zout½ tl
-
Ras el Hanout1 tl
-
kabeljauwfilet, zonder vel in blokjes (4 cm)500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1192.6 mg
Eiweiß
31.2 g
Brennwert
1267.5 kJ /
302.9 kcal
Fett
7.7 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
1.1 g
Kohlenhydrate
26.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Soep, puur genieten
4 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Keine Bewertungen
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Keine Bewertungen
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Keine Bewertungen
Peren op Sinaasappelsiroop
Keine Bewertungen
Eiersalade met curry
1 Std. 30 Min
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Keine Bewertungen
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Keine Bewertungen
Kimchi mac&cheese
50 Min
Paaspastei
Keine Bewertungen
Lams- en Quinoastoofpot
Keine Bewertungen
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Keine Bewertungen
Pistache Crème Brûlée
3 Std. 20 Min