Hainan Coconut Mooncake

Hainan Coconut Mooncake

2.0 1 Bewertung
Zubereitung 40 Min
Gesamt 49 Std. 10 Min
15 piece

Zutaten

Oil Dough
  • cake flour
    100 g
  • lard
    55 g
    55 g peanut oil
Syrup crust
  • cake flour
    200 g
  • golden syrup
    125 g
  • alkaline water (approx. ½ tsp)
    2 g
  • peanut oil
    30 g
Coconut Filling
  • coconut, dried, grated
    300 g
  • butter
    150 g
  • milk powder
    40 g
  • caster sugar
    120 g
  • egg approx. 3 eggs
    150 g
Assembly and baking
  • medium protein flour hand powder
    to taste
  • egg yolk
    1
  • water
    1 tbsp

Schwierigkeitsgrad

aufwändig


Nährwerte pro 1 piece

Natrium 49.7 mg
Eiweiß 4.7 g
Brennwert 1609 kJ / 384.9 kcal
Fett 20.7 g
Ballaststoffe 0.4 g
gesättigte Fettsäuren 10.3 g
Kohlenhydrate 44.3 g

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