Pasta alla Vodka

5.0 2 Bewertungen
Zubereitung 5 Min
Gesamt 15 Min
4 portions

Zutaten

  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    50 g
  • garlic cloves
    4 - 5
  • extra virgin olive oil
    15 g
  • butter
    10 g
  • tomato paste
    70 g
  • tomato passata
    150 g
  • vodka
    40 g
  • pouring (whipping) cream
    100 g
  • cooked pasta of choice
    350 g
  • boiling water (if needed)
    1 - 2 tbsp
  • fresh basil only leaves, to garnish

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 428.8 mg
Eiweiß 11.2 g
Brennwert 1555.1 kJ / 371.7 kcal
Fett 19.2 g
Ballaststoffe 2.7 g
gesättigte Fettsäuren 9.9 g
Kohlenhydrate 33.7 g

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