Geräte und Zubehör
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
Zubereitung 40 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 porties
Zutaten
-
avocado rijp (geschild en ontpit)200 g
-
ui30 g
-
knoflookteentje2
-
tabasco¼ tl
-
zout¼ tl
-
mayonaise2 tl
-
wortelen in stukken (3 cm)150 g
-
aardappelen geschild, in stukjes gesneden (4 cm)600 g
-
water2200 g
-
eieren3
-
augurken60 g
-
verse basilicumbladeren35 g
-
verse bladspinazie25 g
-
ijsblokjes (om blaadjes koud te maken)
-
olijfolie120 g
-
garnalen, rauwe, middelgrote, gepeld ontdaan van ingewanden, drooggedept met keukenpapier250 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 porties
Natrium
2581.5 mg
Eiweiß
76.2 g
Brennwert
10202.8 kJ /
2438.5 kcal
Fett
176.4 g
Ballaststoffe
32.6 g
gesättigte Fettsäuren
28.1 g
Kohlenhydrate
146.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Celebration of Colours
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pavlova-toren met gemengde bessen
5 Std. 30 Min
Chocolade-Sinaasappel Posset
5 Std. 40 Min
Frisse koolsalade
15 Min
Glutenvrij Brood
3 Std. 20 Min
Pasta met crème van pistache
30 Min
Zuivelvrije tzatziki
Keine Bewertungen
Kimchi
Keine Bewertungen
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Keine Bewertungen
Kweeperentaart
50 Min
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35 Min
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15 Min
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25 Min