Geräte und Zubehör
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
Zubereitung 40 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 porties
Zutaten
-
avocado rijp (geschild en ontpit)200 g
-
ui30 g
-
knoflookteentje2
-
tabasco¼ tl
-
zout¼ tl
-
mayonaise2 tl
-
wortelen in stukken (3 cm)150 g
-
aardappelen geschild, in stukjes gesneden (4 cm)600 g
-
water2200 g
-
eieren3
-
augurken60 g
-
verse basilicumbladeren35 g
-
verse bladspinazie25 g
-
ijsblokjes (om blaadjes koud te maken)
-
olijfolie120 g
-
garnalen, rauwe, middelgrote, gepeld ontdaan van ingewanden, drooggedept met keukenpapier250 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 porties
Natrium
2581.5 mg
Eiweiß
76.2 g
Brennwert
10202.8 kJ /
2438.5 kcal
Fett
176.4 g
Ballaststoffe
32.6 g
gesättigte Fettsäuren
28.1 g
Kohlenhydrate
146.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Celebration of Colours
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Keine Bewertungen
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Keine Bewertungen
Bietencarpaccio met Burrata
Keine Bewertungen
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1 Std.
Ravioli Soep met Rundsvlees
Keine Bewertungen
Aziatische komkommersalade
Keine Bewertungen
Beef Wellington
10 Std. 10 Min
Gyoza met kip en knoflook
45 Min
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Keine Bewertungen
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Keine Bewertungen
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20 Min
Express Aardbeien Dessert
5 Min