Geräte und Zubehör
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
Zubereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
2 portie
Zutaten
-
appel geschild, zonder klokhuis, in vieren gesneden1
-
dadels, ontpit2
-
havermout15 g
-
banaan30 g
-
melk150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
41 mg
Eiweiß
4.7 g
Brennwert
851.1 kJ /
203.4 kcal
Fett
3.4 g
Ballaststoffe
4.9 g
gesättigte Fettsäuren
1.8 g
Kohlenhydrate
42.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
De Eerste Hap: Gezonde Start voor je Baby
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3 Std.
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40 Min
Peren op Sinaasappelsiroop
Keine Bewertungen
Temaki Sushi
Keine Bewertungen
Cijfertaart
Keine Bewertungen
Hummus
5 Min
Vegan pudding
15 Min
Hartige cashew roomkaas
Keine Bewertungen
Lams- en Quinoastoofpot
Keine Bewertungen
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Keine Bewertungen
Mango Dessert met Passie Fruit
10 Min
Bulgur en rode linzensoep
50 Min