Geräte und Zubehör
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portie
Zutaten
-
wortelen in schijfjes gesneden (2 cm)100 g
-
uien in vieren gesneden85 g
-
zoete aardappelen geschild en in blokjes gesneden (2 cm)60 g
-
olijfolie2 tl
-
rode split linzen30 g
-
200 g gevolgelte bouillonwater200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
3 g
Brennwert
268 kJ /
64 kcal
Fett
0.3 g
Kohlenhydrate
12.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
De Eerste Hap: Gezonde Start voor je Baby
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Keine Bewertungen
Volcano Steak Burgers
Keine Bewertungen
Pizza met parmaham en walnoten
Keine Bewertungen
Bloemige Focaccia
Keine Bewertungen
Kimchi kaasdip
Keine Bewertungen
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Keine Bewertungen
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Keine Bewertungen
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30 Min
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Keine Bewertungen
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1 Std. 40 Min
Stoofvlees
3 Std. 10 Min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 Std. 30 Min