Geräte und Zubehör
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
16 sneetje
Zutaten
-
olijfolie om in te vetten
-
240 g witte kortkorrelige rijstvolkorenrijst240 g
-
dadels, ontpit100 g
-
appels ongepeld, ontpit en in vieren gesneden140 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 ½ tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
psylliumvezels1 el
-
zout½ tl
-
gepelde walnoten80 g
-
eieren4
-
water100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 sneetje
Natrium
201.8 mg
Eiweiß
3.4 g
Brennwert
723 kJ /
172 kcal
Fett
8.4 g
Ballaststoffe
2.2 g
gesättigte Fettsäuren
1.2 g
Kohlenhydrate
22.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij vieren onze eigenheid
25 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Groentesandwiches
Keine Bewertungen
Mini Burgers
Keine Bewertungen
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Keine Bewertungen
Vijfzaden energierepen
1 Std. 45 Min
Skyr vanille en frambozen-ijs (vetarm)
Keine Bewertungen
Iers sodabrood
Keine Bewertungen
Groene Overheerlijke Quinoa Bowl Salade
Keine Bewertungen
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Keine Bewertungen
Intense cacao muffins zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen
Quiche met Ricotta en Paprika
Keine Bewertungen
Vanille-ijs
12 Std.
Mokka-pompoen frappuccino
20 Min