Geräte und Zubehör
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
16 sneetje
Zutaten
-
olijfolie om in te vetten
-
240 g witte kortkorrelige rijstvolkorenrijst240 g
-
dadels, ontpit100 g
-
appels ongepeld, ontpit en in vieren gesneden140 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 ½ tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
psylliumvezels1 el
-
zout½ tl
-
gepelde walnoten80 g
-
eieren4
-
water100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 sneetje
Natrium
201.8 mg
Eiweiß
3.4 g
Brennwert
723 kJ /
172 kcal
Fett
8.4 g
Ballaststoffe
2.2 g
gesättigte Fettsäuren
1.2 g
Kohlenhydrate
22.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij vieren onze eigenheid
25 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Garnaalkroketten
Keine Bewertungen
Koreaanse Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Peperkoek met Honing
Keine Bewertungen
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20 Min
Vegan Sinaasappel Croissants
Keine Bewertungen
Bietencarpaccio met Burrata
Keine Bewertungen
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3 Std. 45 Min
Cashew schenkroom
Keine Bewertungen
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Keine Bewertungen
Roerbak met aubergines en kofu
Keine Bewertungen
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Keine Bewertungen
Stoofvlees
3 Std. 10 Min