Geräte und Zubehör
Portuguese bread
Zubereitung 10 Min
Gesamt 3 Std. 30 Min
12 portions
Zutaten
-
water550 g
-
baker's flour plus extra to dust720 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
sea salt2 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
475.2 mg
Eiweiß
11 g
Brennwert
1366.2 kJ /
326.5 kcal
Fett
1.6 g
Ballaststoffe
2.3 g
gesättigte Fettsäuren
0.2 g
Kohlenhydrate
65.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Community fave brown rice salad
55 Min
Sri Lankan red beef curry with rice
1 Std. 40 Min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 Min
Steamed mocha scrolls XXL
50 Min
"Marry me" chicken pasta
35 Min
The best ricotta gnocchi
3 Std. 45 Min
Mini bacon and vegetable frittatas
35 Min
Fruity dream
10 Min
Melting moments with lemon cream
45 Min
Lemonade scones
25 Min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 Min
No fail mash potato
20 Min