Geräte und Zubehör
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
Zubereitung 20 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
Mint Vinaigrette
-
extra virgin olive oil85 g
-
lemon juice30 g
-
mint leave, fresh30 g
-
honey2 tbsp
-
Dijon mustard½ tsp
-
salt1 tsp
-
black pepper, freshly ground1 pinch
Citrus Salad
-
arugula285 g
-
feta cheese crumbled, to taste115 g
-
pistachio nut, shelled, unsalted, peeled shelled115 g
-
pomegranate seed60 g
-
oranges peeled (e.g. Cara cara, blood orange, navel or any combination)3
-
grapefruit, any type peeled1
-
mint leave, fresh thinly sliced10
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
875.8 mg
Eiweiß
13.7 g
Brennwert
2337.8 kJ /
558.7 kcal
Fett
41.2 g
Ballaststoffe
8.3 g
gesättigte Fettsäuren
9.3 g
Kohlenhydrate
41 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Every Season is a Healthy SEASON
19 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Guacamole
Keine Bewertungen
Caprese Frittata
30 Min
Sweet and Sour Cucumber Slices
5 Min
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20 Min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
Keine Bewertungen
Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber
20 Min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10 Min
Octopus with gnocchi, capsicum and green mojo sauce
1 Std. 50 Min
Mediterranean octopus salad
40 Min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1 Std. 35 Min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 Min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 Std. 35 Min