Geräte und Zubehör
Peking-Style Duck Pancakes
Zubereitung 1 Std.
Gesamt 11 Std. 25 Min
7 portions
Zutaten
Duck
-
water1700 g
-
honey170 g
-
star anise4
-
cinnamon stick1
-
ginger, fresh cut into pieces30 g
-
Sichuan peppercorn1 tbsp
-
tamari sauce30 g
-
mandarin thin peel only, no pith1
-
duck head/neck, wings and feet trimmed (approx. 4-5 lb)1
-
Chinese five-spice powder1 - 2 tsp
Pancakes
-
water divided720 g
-
salt⅛ tsp
-
all purpose white flour255 g
-
all purpose white flour to dust
-
sesame oil to brush
-
sweet plum sauce to serve
-
English cucumber thinly sliced in matchsticks (2 in.)1
-
green onion thinly sliced in matchsticks (2 in.)8
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
418.8 mg
Eiweiß
26.1 g
Brennwert
4043.4 kJ /
966.4 kcal
Fett
71.9 g
Ballaststoffe
2.2 g
gesättigte Fettsäuren
24 g
Kohlenhydrate
53.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
We Can Switch to CHEF MODE in a Flash
28 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10 Min
Japanese ramen noodles
1 Std.
The best ricotta gnocchi
3 Std. 45 Min
Steamed Molotof
30 Min
Baklava cheesecake
25 Std. 45 Min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 Min
Salted Caramel and Chocolate Mousse
4 Std. 15 Min
Poached eggs with blade cover
30 Min
Gin and juniper berry marmalade
1 Std. 30 Min
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
1 Std. 20 Min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8 Std. 50 Min
Mini triple layer bundts
35 Min