Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac

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Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
2 portions

Zutaten

Fermented red cabbage
  • red cabbage
    300 g
  • salt
    10 g
  • red wine
    200 g
  • sherry vinegar
    100 g
  • sumac
    1 pinch
  • black peppercorns
    2
  • star anise
    ¼ piece
  • clove
    1
  • dried bay leaf
    1
Celeriac purée
  • celeriac peeled, diced
    260 g
  • fresh milk
    130 g
  • double cream (48% fat)
    130 g
  • salt
    5 g
Roasted duck breast
  • water
    3300 g
  • salt
    150 g
  • duck breasts, with skin (approx. 200 g each, trimmed of excess fat)
    2
Finalisation
  • beetroot juice
    70 g
  • cold butter diced, cold
    60 g
  • cornflour (starch)
    10 g
  • water
    10 g

Schwierigkeitsgrad

aufwändig


Nährwerte pro 2 portions

Natrium 64751.4 mg
Eiweiß 83.2 g
Brennwert 7678.2 kJ / 1835.1 kcal
Fett 117.4 g
Ballaststoffe 12.2 g
gesättigte Fettsäuren 68.1 g
Kohlenhydrate 79.1 g

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