Geräte und Zubehör
Spaghetti alla Puttanesca
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
6 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
garlic cloves2
-
fresh red chilli halved1
-
extra virgin olive oil40 g
-
tomato purée2 Tbsp
-
pickled capers drained, rinsed1 Tbsp
-
anchovy fillets, in oil5
-
dried oregano2 pinches
-
pitted black olives100 g
-
ripe tomatoestinned chopped tomatoes400 g
-
water850 g
-
dried spaghetti500 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
17 g
Brennwert
2000 kJ /
476 kcal
Fett
96 g
Kohlenhydrate
64 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Italian Kitchen
62 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Wholemeal Tacos with Pulled Pork in Stout
4 Std. 55 Min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 Min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 Min
Spaghetti Carbonara
40 Min
Meatballs in Tomato Sauce
1 Std. 10 Min
Couscous with Lamb and Vegetables
50 Min
Pad Thai
45 Min
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45 Min
Zesty Green Goddess Power Salad
20 Min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Caprese Omelette
30 Min
Quick pulled pork in beer sauce
35 Min