Geräte und Zubehör
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Zubereitung 40 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
6 portie
Zutaten
Merengue
-
eiwitten3
-
suiker140 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
Witte Chocolade Crème
-
melk700 g
-
rozenwater (naar smaak aanpassen)50 - 100 g
-
suiker50 g
-
witte chocolade in stukken gesneden100 g
-
maïzena (zetmeel)10 - 20 g
-
eierdooiers3
-
ei1
-
vloeibare karamel om te besprenkelen
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes of droge rozenblaadjes, niet behandeld met chemische bestrijdingsmiddelen, voor garnering
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
118.7 mg
Eiweiß
9.2 g
Brennwert
1868 kJ /
446 kcal
Fett
12.4 g
Ballaststoffe
0.2 g
gesättigte Fettsäuren
6.8 g
Kohlenhydrate
76.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Volkorenbrood
Keine Bewertungen
Vanillesaus (crème anglaise)
10 Min
Zeevruchtensoep
30 Min
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Keine Bewertungen
Temaki Sushi
Keine Bewertungen
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25 Min
Kaas uilen
Keine Bewertungen
Crème anglaise
15 Min
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30 Min
Aardappelen met Varkensribbetjes
Keine Bewertungen
IJs van Mango en Passievrucht
Keine Bewertungen
Béarnaisesaus
Keine Bewertungen