Geräte und Zubehör
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Zubereitung 40 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
6 portie
Zutaten
Merengue
-
eiwitten3
-
suiker140 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
Witte Chocolade Crème
-
melk700 g
-
rozenwater (naar smaak aanpassen)50 - 100 g
-
suiker50 g
-
witte chocolade in stukken gesneden100 g
-
maïzena (zetmeel)10 - 20 g
-
eierdooiers3
-
ei1
-
vloeibare karamel om te besprenkelen
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes of droge rozenblaadjes, niet behandeld met chemische bestrijdingsmiddelen, voor garnering
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
118.7 mg
Eiweiß
9.2 g
Brennwert
1868 kJ /
446 kcal
Fett
12.4 g
Ballaststoffe
0.2 g
gesättigte Fettsäuren
6.8 g
Kohlenhydrate
76.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Keine Bewertungen
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2 Std.
Vegan pudding
15 Min
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Keine Bewertungen
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Keine Bewertungen
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Keine Bewertungen
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35 Min
Paaspastei
Keine Bewertungen
Chai latte parfait
15 Std. 5 Min
Suikerpasta
1 Std. 10 Min
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25 Std.
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50 Min