Geräte und Zubehör
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Zubereitung 40 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
6 portie
Zutaten
Merengue
-
eiwitten3
-
suiker140 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
Witte Chocolade Crème
-
melk700 g
-
rozenwater (naar smaak aanpassen)50 - 100 g
-
suiker50 g
-
witte chocolade in stukken gesneden100 g
-
maïzena (zetmeel)10 - 20 g
-
eierdooiers3
-
ei1
-
vloeibare karamel om te besprenkelen
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes of droge rozenblaadjes, niet behandeld met chemische bestrijdingsmiddelen, voor garnering
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
118.7 mg
Eiweiß
9.2 g
Brennwert
1868 kJ /
446 kcal
Fett
12.4 g
Ballaststoffe
0.2 g
gesättigte Fettsäuren
6.8 g
Kohlenhydrate
76.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Peperkoek met Honing
Keine Bewertungen
Honey BBQ Chicken
Keine Bewertungen
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Keine Bewertungen
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Keine Bewertungen
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Keine Bewertungen
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Keine Bewertungen
Krokant gebraad met moutbiersaus
2 Std. 40 Min
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1 Std. 45 Min
Pistache en amandel filo spiraal
Keine Bewertungen
Koreaanse Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Keine Bewertungen
Portugees brood (Pão de água)
3 Std. 30 Min