Geräte und Zubehör
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
6 portie
Zutaten
-
kwark kaas250 g
-
ei1
-
griesmeel, durumtarwe70 g
-
bloem45 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
paneermeel70 g
-
suiker60 g
-
300 g bessen, gemengd, versbessen, gemengd, diepvries300 g
-
vanille-extract, natuurlijk2 tl
-
citroensap, vers geperst1 el
-
water1500 g
-
zout plus 1 snufje extra1 theelepel
-
poedersuiker om te besprenkelen
-
citroenschil, geraspt voor garnering
-
pepermunt, vers alleen bladeren, voor garnering
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
672.3 mg
Eiweiß
10 g
Brennwert
1182.1 kJ /
282.5 kcal
Fett
7.8 g
Ballaststoffe
3.5 g
gesättigte Fettsäuren
3.7 g
Kohlenhydrate
44 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Rijstschotel met appelen
Keine Bewertungen
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Keine Bewertungen
Romige Aardappelsalade
Keine Bewertungen
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Keine Bewertungen
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Keine Bewertungen
Paëlla
50 Min
Paastuin
Keine Bewertungen
Vegan kruimeldeeg
45 Min
Pistache en amandel filo spiraal
Keine Bewertungen
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12 Std. 20 Min
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Keine Bewertungen
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2 Std. 40 Min