Geräte und Zubehör
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Zubereitung 35 Min
Gesamt 13 Std. 10 Min
6 portie
Zutaten
Vanilleganache (de dag ervoor)
-
gelatine blad (ongeveer 2 g per stuk)2
-
koud water om te weken
-
witte chocolade kleine stukjes of callets85 g
-
room, 35% vet400 g
-
vanillestokje alleen zaden1
Karamel
-
kristalsuiker100 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken50 g
-
room, 35% vet kamertemperatuur25 g
Pecan praline
-
pecannoten300 g
-
water25 g
-
kristalsuiker115 g
-
zout1 snuifje
-
hazelnoot olie2 el
-
bladerdeeg1 vel
-
poedersuiker15 g
-
pecannoten (optional)10 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
179.1 mg
Eiweiß
10.9 g
Brennwert
4882.9 kJ /
1167 kcal
Fett
95.2 g
Ballaststoffe
5.5 g
gesättigte Fettsäuren
31.1 g
Kohlenhydrate
76.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Keine Bewertungen
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Keine Bewertungen
Pizza met parmaham en walnoten
Keine Bewertungen
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Keine Bewertungen
Rijst met Zeevruchten
Keine Bewertungen
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Keine Bewertungen
Nyonya kip-curry bun
Keine Bewertungen
Gyoza met kip en knoflook
45 Min
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50 Min
Balletjes met dadels en noten
Keine Bewertungen
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3 Std. 30 Min
Napolitaanse Pizza
Keine Bewertungen