Geräte und Zubehör
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
6 portie
Zutaten
Taart basis
-
volkoren tarwebloem plus extra voor bloem200 gram
-
korianderblad, vers10 g
-
olijfolie80 g
-
water50 g
-
zout½ tl
Vulling
-
verse peterselie15 g
-
olijfolie70 g
-
uien gevierendeeld150 g
-
teentjes knoflook2
-
wortelen in stukken gesneden100 g
-
verse bruine paddenstoelen gevierendeeld300 g
-
diepvrieskastanjes300 g
-
tijm, verse alleen bladeren2 takjes
-
zout1 tl
-
roomkaas170 g
-
sjalotten gevierendeeld80 g
-
40 g rozijnengedroogde veenbessen40 g
-
peper, gemalen1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
8.1 g
Brennwert
2503.6 kJ /
598.4 kcal
Fett
35.7 g
Ballaststoffe
3.1 g
Kohlenhydrate
63.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Elk seizoen biedt een overvloed aan gezonde keuzes
25 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Gebakken Matcha-Havermoutpap
Keine Bewertungen
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Keine Bewertungen
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Keine Bewertungen
Bietencarpaccio met Burrata
Keine Bewertungen
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Keine Bewertungen
Vegan cheeseburgers
10 Std.
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Keine Bewertungen
Nyonya kip-curry bun
Keine Bewertungen
Lamsspiesjes
Keine Bewertungen
Dadel- en Haverdrank
20 Min
Balletjes met dadels en noten
Keine Bewertungen