Geräte und Zubehör
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
6 portie
Zutaten
Taart basis
-
volkoren tarwebloem plus extra voor bloem200 gram
-
korianderblad, vers10 g
-
olijfolie80 g
-
water50 g
-
zout½ tl
Vulling
-
verse peterselie15 g
-
olijfolie70 g
-
uien gevierendeeld150 g
-
teentjes knoflook2
-
wortelen in stukken gesneden100 g
-
verse bruine paddenstoelen gevierendeeld300 g
-
diepvrieskastanjes300 g
-
tijm, verse alleen bladeren2 takjes
-
zout1 tl
-
roomkaas170 g
-
sjalotten gevierendeeld80 g
-
gedroogde veenbessen40 g
-
peper, gemalen1 snuifje
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
598.4 kcal /
2503.6 kJ
Eiweiß
8.1 g
Fett
35.7 g
Kohlenhydrate
63.2 g
Ballaststoffe
3.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Elk seizoen biedt een overvloed aan gezonde keuzes
25 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Keine Bewertungen
Bietencarpaccio met Burrata
Keine Bewertungen
Pizza-Burrata
Keine Bewertungen
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Keine Bewertungen
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Gerookte Mexicaanse bonensoep
Keine Bewertungen
Tunesische Chorba
45 Min
Oriëntaalse brunch
Keine Bewertungen
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Keine Bewertungen
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Keine Bewertungen
Vegan Oesterzwam Shoarma
Keine Bewertungen
Kracht Muesli
Keine Bewertungen