Geräte und Zubehör
Inktvis "à Lagareiro"
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
6 portie
Zutaten
-
vastkokende aardappel klein, met schil1000 g
-
zout, grof100 g
-
water100 g
-
inktvis (ongeveer 1000 g), in grote stukken gesneden1
-
ui gehalveerd80 g
-
teentjes knoflook6
-
korianderbladeren, vers20 g
-
olijfolie100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
6994.2 mg
Eiweiß
37.8 g
Brennwert
2629.5 kJ /
628.5 kcal
Fett
36.1 g
Ballaststoffe
5.4 g
gesättigte Fettsäuren
5.1 g
Kohlenhydrate
38.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Keine Bewertungen
Volcano Steak Burgers
Keine Bewertungen
Pompoen Chai Latte
20 Min
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2 Std.
Hummus
5 Min
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Keine Bewertungen
Kimchi kaasdip
Keine Bewertungen
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Alcoholvrije Bessen Mojito
5 Min
Pindakaas Kikkererwten Koekjes
35 Min
Gehaktballetjes met Groenten
20 Min
Zachte Appelcake
50 Min