Geräte und Zubehör
Inktvis "à Lagareiro"
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
6 portie
Zutaten
-
vastkokende aardappel klein, met schil1000 g
-
zout, grof100 g
-
water100 g
-
inktvis (ongeveer 1000 g), in grote stukken gesneden1
-
ui gehalveerd80 g
-
teentjes knoflook6
-
koriander, vers20 g
-
olijfolie100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
628.5 kcal /
2629.5 kJ
Eiweiß
37.8 g
Fett
36.1 g
Kohlenhydrate
38.2 g
Ballaststoffe
5.4 g
gesättigte Fettsäuren
5.1 g
Natrium
6994.2 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1 Std. 20 Min
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Keine Bewertungen
Risottata Aziatische noedels met groenten
Keine Bewertungen
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Keine Bewertungen
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Keine Bewertungen
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Keine Bewertungen
Vijfzaden energierepen
1 Std. 45 Min
Fatayer met kaas en munt
2 Std.
Rugelach met pistache-halva
Keine Bewertungen
Amandelcake
50 Min
Pasta met crème van pistache
30 Min
Noten bolognese
35 Min