Geräte und Zubehör
Inktvis "à Lagareiro"
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
6 portie
Zutaten
-
vastkokende aardappel klein, met schil1000 g
-
zout, grof100 g
-
water100 g
-
inktvis (ongeveer 1000 g), in grote stukken gesneden1
-
ui gehalveerd80 g
-
teentjes knoflook6
-
korianderbladeren, vers20 g
-
olijfolie100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
6994.2 mg
Eiweiß
37.8 g
Brennwert
2629.5 kJ /
628.5 kcal
Fett
36.1 g
Ballaststoffe
5.4 g
gesättigte Fettsäuren
5.1 g
Kohlenhydrate
38.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1 Std.
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1 Std. 30 Min
Sunrise smoothie
10 Min
Kimchi kaasdip
Keine Bewertungen
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Keine Bewertungen
Tempé
48 Std.
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Keine Bewertungen
Sushi tacos
1 Std.
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Keine Bewertungen
Batbout met kaas
30 Min
Bananenbrood
1 Std. 50 Min
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Keine Bewertungen