Geräte und Zubehör
Salmorejo
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
6 portie
Zutaten
-
extra vergine olijfolie150 g
-
eieren hardgekookt4
-
Serranoham in stukken gesneden100 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
tomaat, rijp in stukken gesneden1000 g
-
zout1 theelepel
-
paneermeel wit150 g
-
azijn30 g
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
430 kcal /
1799.2 kJ
Eiweiß
13.6 g
Fett
30.8 g
Kohlenhydrate
25 g
Ballaststoffe
3.1 g
gesättigte Fettsäuren
5.6 g
Natrium
1074.3 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Keine Bewertungen
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Keine Bewertungen
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Keine Bewertungen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Keine Bewertungen
Lactosevrije luikse wafels
Keine Bewertungen
Kimchi kaasdip
Keine Bewertungen
Baklava kaastaart
Keine Bewertungen
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Keine Bewertungen
Pierogi met vlees
1 Std.
Crème anglaise
15 Min
Maanzaad-mayonaise
Keine Bewertungen
Knapperig brood
Keine Bewertungen