Baked Eggs on Spiralized Vegetables
TM6

Baked Eggs on Spiralized Vegetables

( Keine Bewertungen )

Zutaten

  • 400 - 450 g zucchinis cut in pieces that fit through feeder tube
  • 200 - 250 g sweet potatoes peeled, cut in pieces that fit through feeder tube
  • ½ tsp salt to sprinkle, plus extra for seasoning
  • water
  • 80 g yellow onions cut in halves
  • 2 sprigs fresh basil leaves only, plus extra for garnishing
  • 100 g fresh button mushrooms cut in slices
  • 10 g olive oil plus 3 tbsp for coating
  • ½ - 1 tsp harissa sauce
  • 4 eggs
  • red chilli flakes to sprinkle
  • ground black pepper to season

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
259.7 kcal / 1086.5 kJ
Eiweiß
9.1 g
Fett
17.2 g
Kohlenhydrate
17.6 g
Ballaststoffe
3.4 g
gesättigte Fettsäuren
3.3 g
Natrium
403.1 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte