Geräte und Zubehör
Spiralized King Oyster Mushroom with Meat Sauce
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
2 portions
Zutaten
-
fresh king oyster mushrooms slender type500 g
-
onion30 g
-
garlic cloves2
-
cooking oil10 g
-
minced pork100 g
-
light soy sauce10 g
-
oyster sauce1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
white pepper powder1 pinch
-
water200 g
-
dark soy sauce1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
69 mg
Eiweiß
8.3 g
Brennwert
345.2 kJ /
82.5 kcal
Fett
1 g
Ballaststoffe
5.8 g
gesättigte Fettsäuren
0.3 g
Kohlenhydrate
15.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spiralize Your Life
25 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Prosciutto and basil egg cups
40 Min
Udon with chicken and mushrooms
50 Min
Hakka Yong Tau Foo Soup
1 Std. 20 Min
Steamed orange and pomegranate sponge
1 Std. 35 Min
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1 Std.
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1 Std. 30 Min
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing
10 Min
Melon Seed Horchata
10 Min
Niu rou mian (beef noodles)
35 Min
Veal involtini
35 Min
Pork belly ramen
4 Std. 10 Min
Ginger chicken wings
40 Min