Geräte und Zubehör
Savoy Cabbage Roulades with Leek and Ham Rice
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
4 portions
Zutaten
-
white wine100 g
-
raw cashew nuts50 g
-
water plus extra for soaking1900 g
-
savoy cabbage1
-
fine sea salt3 tsp
-
fresh parsley cut in pieces5 sprigs
-
onion quartered50 g
-
panko breadcrumbs40 g
-
pork mince400 g
-
medium egg1
-
Dijon mustard2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
olive oil20 g
-
leeks cut in slices (1 cm)200 g
-
diced, cooked ham100 g
-
1 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
whipping cream100 g
-
raisins (optional)30 g
-
ground nutmeg½ tsp
-
basmati rice180 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2390.8 mg
Eiweiß
35.2 g
Brennwert
3534.8 kJ /
844.8 kcal
Fett
47 g
Ballaststoffe
4.9 g
gesättigte Fettsäuren
17.1 g
Kohlenhydrate
66 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Ham and Leek Pies
1 Std. 50 Min
Salmon with Broccoli and Honey Mustard Sauce
40 Min
Chicken and Mushroom Rice
55 Min
Meat Skewers with Rice in Sauce
1 Std. 45 Min
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
50 Min
Strawberry Layer Cake
2 Std.
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
45 Min
Sous-vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
12 Std. 45 Min
Potato and Pork Rib Racks
1 Std. 30 Min
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35 Min
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1 Std. 30 Min
Baked Pork Loin with Creamy Mushroom Sauce and Rice
1 Std. 20 Min