Garlic Turkey Stew
TM6 TM5 TM31

Garlic Turkey Stew

4.6 (51 Bewertungen)

Zutaten

  • 2 sprigs fresh parsley, cut in pieces (5 cm)
  • 4 garlic cloves
  • 100 g onions, quartered
  • 50 g olive oil
  • 20 g plain flour
  • 350 g water
  • 500 g mixed root vegetables (e.g. carrots, celeriac, turnips, see tip), sliced (2 cm)
  • 2 sprigs fresh thyme
    oder fresh rosemary
  • 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
    oder 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • ¼ tsp salt, plus extra to taste
  • ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
  • 300 g turkey breast fillet, skinless (see tip), cut in pieces (3 cm)
  • 200 g potatoes, unpeeled, cut in pieces (2 cm)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1305 kJ / 312 kcal
Eiweiß
22 g
Kohlenhydrate
21 g
Fett
14 g
gesättigte Fettsäuren
2 g
Ballaststoffe
6.3 g
Natrium
1655 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte