
Geräte und Zubehör
Garlic Turkey Stew
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh parsley cut in pieces (5 cm)2 sprigs
-
garlic cloves4
-
onions quartered100 g
-
olive oil50 g
-
plain flour20 g
-
water350 g
-
mixed root vegetables (e.g. carrots, celeriac, turnips, see tip), sliced (2 cm)500 g
-
fresh thyme2 sprigs
-
vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
salt plus extra to taste¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste½ tsp
-
turkey breast fillet, skinless (see tip), cut in pieces (3 cm)300 g
-
potatoes unpeeled, cut in pieces (2 cm)200 g
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
312 kcal /
1305 kJ
Eiweiß
22 g
Fett
14 g
Kohlenhydrate
21 g
Ballaststoffe
6.3 g
gesättigte Fettsäuren
2 g
Natrium
1655 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Go Green, Feel Good
71 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
45 Min
Grisons Barley Soup
55 Min
Potato and Dried Mushroom Soup
35 Min
Beef Goulash Soup
1 Std. 15 Min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 Min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 Std. 15 Min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 Min
Chicken with Peppers and Rice
1 Std.
Baked Pork Loin with Creamy Mushroom Sauce and Rice
1 Std. 20 Min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 Std. 15 Min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 Std.