Focaccia

Focaccia

4.0 9 Bewertungen
Zubereitung 15 Min
Gesamt 3 Std.
12 portion

Zutaten

  • bread flour
    500 g
  • sugar (optional)
    1 tsp
  • dried yeast
    1 ½ tsp
    30 g fresh yeast
  • olive oil plus extra to grease and drizzle
    30 g
  • water, warm plus extra to sprinkle
    340 g
  • salt, fine
    1 tsp
  • cherry tomato halved
    30
  • rosemary, fresh chopped
    2 tbsp
  • sea salt, coarse
    1 tsp

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 354.8 mg
Eiweiß 5.6 g
Brennwert 762.4 kJ / 182.2 kcal
Fett 3.3 g
Ballaststoffe 1.6 g
gesättigte Fettsäuren 0.4 g
Kohlenhydrate 32.2 g

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