Geräte und Zubehör
Sushi Waffles
Zubereitung 40 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 pieces
Zutaten
-
sushi rice400 g
-
water875 g
-
oil for brushing waffle maker
-
crème fraîche400 g
-
wasabi paste to taste15 - 30 g
-
lime juice, freshly squeezed plus extra for drizzling10 g
-
honey10 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
salmon fillet, fresh, skinless cut in thin slices (see tip)250 g
-
tuna, sashimi grade250 g
-
prawns, cooked16
-
mango, ripe cut in thin slices1
-
avocado cut in thin slices1
-
cucumber (cut in long strips lengthways with a vegetable peeler)8 slices
-
lime cut in wedges1
-
salmon roe8 tsp
-
nori seaweed crumbled1
-
sesame seeds black and white, for sprinkling
-
sriracha sauce for sprinkling
-
lime juice, freshly squeezed for drizzling
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
670.5 mg
Eiweiß
40.5 g
Brennwert
3711.9 kJ /
887.2 kcal
Fett
34.9 g
Ballaststoffe
4.4 g
gesättigte Fettsäuren
14.7 g
Kohlenhydrate
103.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
#FoodGoals
7 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
15 Min
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
1 Std. 25 Min
Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate
Keine Bewertungen
Radish Carpaccio with Cod
Keine Bewertungen
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
20 Min
Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée
2 Std.
Frozen Yoghurt Bark
6 Std. 10 Min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15 Min
Migas with Padrón Peppers
30 Min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 Min
Beef Stew in Bread Bowls
6 Std. 30 Min
Boeuf Bourguignon
11 Std. 25 Min