Geräte und Zubehör
Beetroot Carpaccio
Zubereitung 15 Min
Gesamt 20 Min
4 portions
Zutaten
-
beetroots small, peeled (see tips)300 g
-
courgettes cut in pieces (5 cm long)250 g
-
fresh mozzarella drained, cut in pieces250 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
coarse salt flakes or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh basil leaves torn, for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
455.4 mg
Eiweiß
15.8 g
Brennwert
963.9 kJ /
230.4 kcal
Fett
14.4 g
Ballaststoffe
2.7 g
gesättigte Fettsäuren
8.3 g
Kohlenhydrate
10.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Pear Twists on Chocolate Custard
30 Min
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15 Min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 Std.
Raw Asian Salad
10 Min
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet
20 Min
Grated Carrot Salad
10 Min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5) Metric
30 Min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 Min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 Min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10 Min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10 Min