Spiralized Butternut Squash with Italian Sausage, Gorgonzola and Walnuts
TM6

Spiralized Butternut Squash with Italian Sausage, Gorgonzola and Walnuts

3.0 ( 1 Bewertung )

Zutaten

  • 1 butternut squash (approx. 700 g), ends trimmed, peeled, quartered lengthways, deseeded and trimmed in a circular shape to fit blade width (see tips)
  • 2 pinches fine sea salt plus ½ tsp
  • 30 g walnut halves
  • 250 g fennel cut in pieces (3 cm)
  • 1 garlic clove
  • 30 g olive oil
  • 300 g pork sausages Italian (e.g. luganega sausage), skins removed, broken up
  • 150 g water
  • 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
    oder 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 150 g Gorgonzola dolce crumbled
  • fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
551.5 kcal / 2307.2 kJ
Eiweiß
23 g
Fett
42 g
Kohlenhydrate
25.1 g
Ballaststoffe
5.5 g
gesättigte Fettsäuren
14.3 g
Natrium
1334.3 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte