Geräte und Zubehör
Radish Carpaccio with Cod
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
red radishes washed, leaves removed300 g
-
garlic clove1
-
½ bunch fresh coriander, cut in piecesfresh parsley cut in pieces½ bunch
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
grated lemon zest1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
olive oil90 g
-
toasted pine nuts25 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper plus extra for serving¼ tsp
-
4 white fish fillets, (approx. 150 g each)cod fillets (approx. 150 g each)4
-
water300 g
-
spring onion thinly sliced, for garnishing1
-
baguette for serving1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portions
Natrium
897.1 mg
Eiweiß
54.6 g
Brennwert
2897 kJ /
692.4 kcal
Fett
32.7 g
Ballaststoffe
3.6 g
gesättigte Fettsäuren
5.7 g
Kohlenhydrate
44.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slicing and Grating
44 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Power Muesli
25 Min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad
30 Min
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4 Std. 20 Min
Salmon freekeh "nasi goreng" (Diabetes)
55 Min
Root Vegetable Röstis (TM5)
50 Min
Swedish 'Meatballs' with Cauliflower Purée and Gravy
1 Std. 40 Min
Grab and Go Breakfast Wrap
30 Min
Sushi Waffles
1 Std. 30 Min
Express Strawberries Dessert
5 Min
Linseed Overnight Oats with Matcha Yoghurt
8 Std.
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40 Min
Leftover Chicken Kimchi Salad
15 Min