Steamed Vegetables with Kefir Dressing
TM6 TM5

Steamed Vegetables with Kefir Dressing

5.0 (1 Bewertung)

Zutaten

Kefir Parsley Dressing

  • 1 garlic clove
  • 3 sprigs parsley leaves, fresh
  • 85 g ripe avocado, cut into pieces
  • 140 g kefir
  • 60 g extra virgin olive oil
  • 30 g lemon juice (approx. 1 lemon), freshly squeezed
  • sea salt, to taste
  • black pepper, ground, to taste

Steamed Vegetables

  • 570 g water
  • 450 g cauliflower, broken into florets
  • 340 g spring carrots, cut in half lengthwise
  • 200 g green beans, fresh, trimmed
  • microgreens, to garnish

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1098.3 kJ / 262.5 kcal
Eiweiß
5.6 g
Kohlenhydrate
21.6 g
Fett
19 g
gesättigte Fettsäuren
3.6 g
Ballaststoffe
7.5 g
Natrium
120.1 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte