Geräte und Zubehör
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
Kefir Parsley Dressing
-
garlic clove1
-
parsley leaves3 sprigs
-
ripe avocado cut into pieces3 oz
-
kefir5 oz
-
extra virgin olive oil2 oz
-
freshly squeezed lemon juice (approx. 1 lemon)1 oz
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Steamed Vegetables
-
water20 oz
-
cauliflower broken into florets16 oz
-
baby rainbow carrots cut in half lengthwise12 oz
-
fresh green beans trimmed7 oz
-
micro herbs to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
120.1 mg
Eiweiß
5.6 g
Brennwert
1098.3 kJ /
262.5 kcal
Fett
19 g
Ballaststoffe
7.5 g
gesättigte Fettsäuren
3.6 g
Kohlenhydrate
21.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Healthy Happy Gut
11 Rezepte
USA
USA
Refresh and Revitalize
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 Min
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
35 Min
Browned chicken mince
20 Min
Cooking White Rice
25 Min
Steamed Cubed Potatoes
40 Min
Steamed Peas
20 Min
Slow Cooked Beef Stroganoff
7 Std.
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 Min
No fail mash potato
20 Min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40 Min
Basic Soup Purée
45 Min
Brown rice
50 Min