Geräte und Zubehör
Apple and ginger paste
Zubereitung 15 Min
Gesamt 6 Std. 15 Min
40 portions
Zutaten
-
fresh ginger peeled and cut into pieces80 - 100 g
-
pear (approx. 170 g), unpeeled, cut into quarters and core removed1
-
Granny Smith apples (approx. 550 g), unpeeled, cut into quarters and cores removed5
-
lemon zest only, no white pith1
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
water120 g
-
white sugar (weight is approximate)600 - 700 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
0.7 mg
Eiweiß
0.1 g
Brennwert
365 kJ /
87 kcal
Fett
0 g
Ballaststoffe
0.6 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
22 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Savoury herb baked ricotta
2h 40min
Quick beetroot relish
40min
Red and green Christmas shortbread
2h 20min
Lemon or lime butter
15min
Pear Paste
10h
Plum paste
1h
Peanut butter
5min
Quince paste
4h 10min
Gluten free sticky date puddings
1h 5min
Dessert dukkah
1h
Chunky basil pesto dip
10min
Herbed lavosh
55min