Steamed Siew Mai
TM6 TM5

Steamed Siew Mai

5.0 (4 Bewertungen)

Zutaten

Siew Mai Skin

  • 50 g water
  • 150 g low protein flour, plus extra for dusting
  • 2 egg yolks (approx. 30g)
  • 1 pinch salt

Fillings

  • 30 g fresh shiitake mushrooms, diced
  • 300 g chicken drumsticks, skinless, boneless, cut in cubes (3 cm)
  • 1 tsp salt
  • ¼ tsp white pepper powder
  • 300 g fresh prawn flesh, medium size, patted dry, flatten with knife, cut in small pieces
  • 1 tsp cornflour (starch)
  • 1 tsp sugar
  • 2 tsp sesame oil, plus extra for greasing
  • 1 pinch fish roe (ebiko), to garnish
  • 500 g water

Nährwerte
pro 1 piece
Brennwert
219 kJ / 53 kcal
Eiweiß
4 g
Kohlenhydrate
5 g
Fett
2 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Ballaststoffe
87 g
Natrium
1 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte