Geräte und Zubehör
Steamed Siew Mai
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Std.
30 pieces
Zutaten
Siew Mai Skin
-
water50 g
-
low protein flour plus extra for dusting150 g
-
egg yolks (approx. 30g)2
-
salt1 pinch
Fillings
-
fresh shiitake mushrooms diced30 g
-
chicken drumsticks, skinless boneless, cut in cubes (3 cm)300 g
-
salt1 tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
fresh prawn flesh medium size, patted dry, flatten with knife, cut in small pieces300 g
-
cornflour (starch)1 tsp
-
sugar1 tsp
-
sesame oil plus extra for greasing2 tsp
-
fish roe (ebiko) to garnish1 pinch
-
water500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
1 mg
Eiweiß
4 g
Brennwert
219 kJ /
53 kcal
Fett
2 g
Ballaststoffe
87 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Asian Party Bites
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Char Kway Teow
25 min
Sambal Goreng Pengantin
40 min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10 godz. 25 min
Stir Fried Potato Shreds
20 min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30 min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20 min
Crispy Shallots and Shallot Oil
25 min
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1 godz. 25 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min
Toasted Peanuts
20 min
Shallot Oil
25 min
Singapore Laksa
55 min