Geräte und Zubehör
Singapore Laksa
Zubereitung 5 Min
Gesamt 55 Min
4 portions
Zutaten
-
cooking oil120 g
-
prawn shell200 g
-
water550 g
-
shallots200 g
-
garlic cloves5
-
fresh red chillies deseeded, sliced3
-
dried chillies soaked to soften20 g
-
fresh lemongrass white part only2
-
candlenuts (buah keras)3
-
fresh turmeric20 g
-
fresh galangal50 g
-
dried shrimp soaked to soaften70 g
-
coriander powder1 tbsp
-
shrimp paste (belacan) toasted10 g
-
coconut milk750 g
-
tofu puffs cut in halves100 g
-
fish cakes sliced100 g
-
prawns peeled200 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
chicken stock powder1 tsp
-
300 g mixian (thick rice noodles)yellow noodles blanched300 g
-
hard-boiled eggs cut in halves3
-
bean sprouts (taugeh) blanched50 g
-
laksa leaves chopped20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1794.1 mg
Eiweiß
50.9 g
Brennwert
5501.8 kJ /
1315 kcal
Fett
76.5 g
Ballaststoffe
9.3 g
gesättigte Fettsäuren
34.7 g
Kohlenhydrate
93.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Crystal Sweet Potato Mooncake
1 Std. 40 Min
Char Kway Teow
25 Min
Hainanese Chicken Rice
4 Std. 5 Min
Singapore Chilli Crab
50 Min
Chilli Lime Sauce
5 Min
Hand Ripped Cabbage
20 Min
Ayam Paprik
30 Min
Ayam Balado
45 Min
Nasi Goreng Kampung
40 Min
Kam Heong Chicken
1 Std. 20 Min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 Min
Chicken Rendang
1 Std. 35 Min