Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)

Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)

4.0 3 Bewertung
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
2 portions

Zutaten

Green miso dressing
  • garlic clove
    1
  • piece fresh ginger peeled
    1 cm
  • spring onion/green onion trimmed and cut into thirds
    1
  • fresh baby spinach leaves
    60 g
  • fresh coriander leaves and stems
    30 g
  • shiro (white) miso paste
    1 tbsp
  • sesame oil
    1 tsp
  • freshly squeezed lemon juice
    30 g
Chicken salad
  • water
    1500 g
  • chicken breasts cut into 6 pieces
    200 g
  • asparagus trimmed, halved lengthways and cut into halves
    170 g
  • snow peas trimmed and julienned
    125 g
  • frozen shelled edamame beans thawed
    60 g
  • dried soba noodles
    90 g
  • Lebanese cucumber trimmed, cut into halves and thinly sliced
    1
  • spring onion/green onion thinly sliced
    1
  • lemon cut into cheeks, to serve
    ½

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 862.5 mg
Eiweiß 38.3 g
Brennwert 1752.5 kJ / 419 kcal
Fett 7.8 g
Ballaststoffe 11.3 g
gesättigte Fettsäuren 1.3 g
Kohlenhydrate 43.3 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen