Geräte und Zubehör
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Zubereitung 40 Min
Gesamt 1 Std.
4 porties
Zutaten
Deeg
-
water30 g
-
boekweitbloem200 g
-
kikkererwtenbloem plus extra voor het meel.100 g
-
bakpoeder2 tl
-
yoghurt150 g
-
zout½ tl
-
olie om in te vetten
Chili honingglazuur
-
rode pepers, vers in stukken gesneden1 - 2
-
lente-ui in stukken gesneden30 g
-
knoflookteentje1
-
honing80 g
-
rijstazijn10 g
-
gemalen komijn½ tl
-
gemalen koriander½ tl
-
zout½ tl
Montage
-
crème fraîche180 g
-
wortelen gesneden (4 mm)110 g
-
pastinaak gesneden (4 mm)130 g
-
rode ui gesneden (4 mm)80 g
-
gorgonzola in stukken gesneden140 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1251.5 mg
Eiweiß
23.2 g
Brennwert
2575.1 kJ /
615.5 kcal
Fett
23.7 g
Ballaststoffe
11 g
gesättigte Fettsäuren
13.1 g
Kohlenhydrate
83.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Glutenvrij bakken
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Keine Bewertungen
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Keine Bewertungen
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Keine Bewertungen
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12 Std. 20 Min
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Keine Bewertungen
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Keine Bewertungen
Crumble van Zomerfruit met Crème Anglaise
1 Std. 10 Min
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30 Min
Kip met 'mole verde' saus
1 Std.
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1 Std. 20 Min
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Keine Bewertungen
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Keine Bewertungen