Geräte und Zubehör
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Zubereitung 40 Min
Gesamt 1 Std.
4 porties
Zutaten
Deeg
-
water30 g
-
boekweitbloem200 g
-
kikkererwtenbloem plus extra voor het meel.100 g
-
bakpoeder2 tl
-
yoghurt150 g
-
zout½ tl
-
olie om in te vetten
Chili honingglazuur
-
rode pepers, vers in stukken gesneden1 - 2
-
lente-ui in stukken gesneden30 g
-
knoflookteentje1
-
honing80 g
-
rijstazijn10 g
-
gemalen komijn½ tl
-
gemalen koriander½ tl
-
zout½ tl
Montage
-
crème fraîche180 g
-
wortelen gesneden (4 mm)110 g
-
pastinaak gesneden (4 mm)130 g
-
rode ui gesneden (4 mm)80 g
-
gorgonzola in stukken gesneden140 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1251.5 mg
Eiweiß
23.2 g
Brennwert
2575.1 kJ /
615.5 kcal
Fett
23.7 g
Ballaststoffe
11 g
gesättigte Fettsäuren
13.1 g
Kohlenhydrate
83.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Glutenvrij bakken
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Keine Bewertungen
Pizza met parmaham en walnoten
28 Std.
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Keine Bewertungen
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Keine Bewertungen
Vegan Bolognese
50 Min
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Keine Bewertungen
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1 Std.
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Keine Bewertungen
Soba noodle mee goreng
40 Min
Quiche met Ricotta en Paprika
Keine Bewertungen
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55 Min
Kracht Muesli
25 Min