
Geräte und Zubehör
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Vorbereitung 40 Min
Gesamt 1 Std.
4 porties
Zutaten
Deeg
-
water30 g
-
boekweitbloem200 g
-
kikkererwtenbloem plus extra voor het meel.100 g
-
bakpoeder2 tl
-
yoghurt150 g
-
zout½ tl
-
olie om in te vetten
Chili honingglazuur
-
rode pepers, vers in stukken gesneden1 - 2
-
lente-ui in stukken gesneden30 g
-
knoflookteentje1
-
honing80 g
-
rijstazijn10 g
-
gemalen komijn½ tl
-
gemalen koriander½ tl
-
zout½ tl
Montage
-
crème fraîche180 g
-
wortelen gesneden (4 mm)110 g
-
pastinaak gesneden (4 mm)130 g
-
rode ui gesneden (4 mm)80 g
-
gorgonzola in stukken gesneden140 g
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
615.5 kcal /
2575.1 kJ
Eiweiß
23.2 g
Fett
23.7 g
Kohlenhydrate
83.5 g
Ballaststoffe
11 g
gesättigte Fettsäuren
13.1 g
Natrium
1251.5 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Glutenvrij bakken
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Bloemige Focaccia
Keine Bewertungen
Lolly's met aardbeien
Keine Bewertungen
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Keine Bewertungen
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Keine Bewertungen
Hummus
5 Min
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45 Min
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3 Std. 45 Min
Peer, appel en zoete aardappelpuree
30 Min
Champignon en spinazie lasagne
Keine Bewertungen
Pierogi met vlees
1 Std.
Koken van parelspeltgraan
Keine Bewertungen
Vegan Oesterzwam Shoarma
Keine Bewertungen