Geräte und Zubehör
Mini chocolate cakes
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
8 portions
Zutaten
-
butter softened, cut into pieces, plus extra for greasing140 g
-
plain flour200 g
-
brown sugar280 g
-
cocoa powder70 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
warm water200 g
-
canola oil70 g
-
eggs2
-
buttermilk150 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
180.8 mg
Eiweiß
4.7 g
Brennwert
1099.8 kJ /
261.9 kcal
Fett
15.1 g
Ballaststoffe
1.4 g
gesättigte Fettsäuren
9.3 g
Kohlenhydrate
27.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Lamington swiss roll
25 Std. 40 Min
"To die for" mini pavlovas
2 Std. 40 Min
Steamed chocolate cake with whipped cream
1 Std. 10 Min
Fudgy chocolate cake
50 Min
Waffles
25 Min
Basic muffin mix
30 Min
Home-style sponge cake
2 Std. 30 Min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28 Std. 15 Min
Baked cheesecake
3 Std. 10 Min
Pistachio cake
1 Std. 10 Min
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2 Std. 30 Min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1 Std. 15 Min