Geräte und Zubehör
Mini carrot and almond cakes
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
8 portions
Zutaten
Almond and carrot cakes
-
grapeseed oil plus extra for greasing100 g
-
blanched almonds220 g
-
carrot cut into pieces300 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs3
-
light brown sugar150 g
-
gluten free baking powder2 tsp
-
ground cinnamon2 tsp
-
ground ginger2 tsp
-
sea salt1 pinch
Frosting
-
shelled unsalted pistachio nuts30 g
-
walnuts30 g
-
raw sugar80 g
-
orange zest only, no white pith½
-
unsalted butter cut into pieces, softened100 g
-
cream cheese softened200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
266.8 mg
Eiweiß
10.9 g
Brennwert
2636.2 kJ /
630.1 kcal
Fett
49.5 g
Ballaststoffe
4.7 g
gesättigte Fettsäuren
14.3 g
Kohlenhydrate
41.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Torta caprese (flourless almond cake)
2 Std.
Gluten free pizza dough
2 Std.
Gluten free bread rolls
2 Std. 30 Min
Magic bean chocolate cake
1 Std. 40 Min
Gluten free chocolate cake with nuts
1 Std. 10 Min
Gluten free madeleines
4 Std. 25 Min
Gluten Free Dinner Rolls
1 Std. 55 Min
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20 Min
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3 Std. 20 Min
Chocolate Basque cheesecake
2 Std.
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1 Std. 30 Min
Gluten free carrot and almond cake
2 Std. 30 Min