Geräte und Zubehör
Gluten and Dairy-free Tiramisu
Zubereitung 30 Min
Gesamt 9 Std. 20 Min
4 portions
Zutaten
Gluten-free Savoiardi
-
instant coffee (approx. 4 tsp instant coffee granules mixed into 500 g boiling water)250 g
-
egg whites (approx. 3 medium egg whites)90 g
-
caster sugar plus extra for sprinkling80 g
-
rice flour55 g
-
cornflour25 g
-
fine sea salt1 pinch
-
egg yolks (approx. 4 medium egg yolks)60 g
-
grated lemon zest (approx. ½ lemon)½ tsp
Dairy-free Tiramisu Filling
-
silken tofu drained, patted dry, cut in pieces (3 cm)450 g
-
caster sugar45 g
-
sweet Marsala wine2 Tbsp
-
unsweetened cocoa powder for dusting
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
118.9 mg
Eiweiß
23.1 g
Brennwert
2336.1 kJ /
558.3 kcal
Fett
9.5 g
Ballaststoffe
1.8 g
gesättigte Fettsäuren
2.7 g
Kohlenhydrate
97.2 g
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