
Geräte und Zubehör
Burgers met zeeduivel en zalm
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
5 porties
Zutaten
Saus
-
knoflookteentjes2
-
gemengde kruiden, vers2 el
-
zout½ tl
-
komkommer in stukken gesneden (4 cm)200 g
-
Griekse yoghurt180 g
-
Dijon mosterd1 el
Burger
-
citroenschil4 sneetjes
-
croutons60 g
-
prei50 g
-
lente-ui of sjalot50 g
-
verse peterselie20 g
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen2 - 3 snuifjes
-
zeeduivel filet, zonder vel, graatloos in stukken gesneden (0,5 cm)250 g
-
zalmfilet, vers, ontveld in stukken gesneden (0,5 cm)100 g
-
ei1
-
olijfolie2 eetlepels
-
hamburger broodjes of 8 sneetjes toastbrood600 g
-
groene slabladeren150 g
-
tomaat in plakjes gesneden50 g
Nährwerte pro 5 porties
Brennwert
2946.4 kcal /
12327.5 kJ
Eiweiß
152 g
Fett
84.2 g
Kohlenhydrate
392.3 g
Ballaststoffe
25.4 g
gesättigte Fettsäuren
17.9 g
Natrium
6587.7 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Low Carb recepten
13 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Aardbei-lavendel marshmallows
Keine Bewertungen
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Keine Bewertungen
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
Keine Bewertungen
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Keine Bewertungen
Druiven en cava trifle
Keine Bewertungen
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Keine Bewertungen
Vegan cheeseburgers
10 Std.
Gevulde kroketten
Keine Bewertungen
Gebakken buns
Keine Bewertungen
Paëlla
50 Min
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50 Min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1 Std. 30 Min