Geräte und Zubehör
Burgers met zeeduivel en zalm
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
5 porties
Zutaten
Saus
-
knoflookteentjes2
-
gemengde kruiden, vers2 el
-
zout½ tl
-
komkommer in stukken gesneden (4 cm)200 g
-
Griekse yoghurt180 g
-
Dijon mosterd1 el
Burger
-
citroenschil4 sneetjes
-
croutons60 g
-
prei50 g
-
lente-ui of sjalot50 g
-
verse peterselie20 g
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen2 - 3 snuifjes
-
zeeduivel filet, zonder vel, graatloos in stukken gesneden (0,5 cm)250 g
-
zalmfilet, vers, ontveld in stukken gesneden (0,5 cm)100 g
-
ei1
-
olijfolie2 eetlepels
-
hamburger broodjes of 8 sneetjes toastbrood600 g
-
groene slabladeren150 g
-
tomaat in plakjes gesneden50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 5 porties
Natrium
6587.7 mg
Eiweiß
152 g
Brennwert
12327.5 kJ /
2946.4 kcal
Fett
84.2 g
Ballaststoffe
25.4 g
gesättigte Fettsäuren
17.9 g
Kohlenhydrate
392.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Low Carb recepten
13 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Keine Bewertungen
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1 Std.
Vanille Yoghurt
Keine Bewertungen
Vegetarische pizza
Keine Bewertungen
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Keine Bewertungen
Aardappelmuizen
Keine Bewertungen
Buikmannetjes
1 Std. 30 Min
Enchiladas met rundvlees
30 Min
Garnaal en zoete aardappel beignets
55 Min
Dubai Chocolate Pistacheballetjes
Keine Bewertungen
Sate Ayam
1 Std. 30 Min
Kip met amandelen
25 Min