Geräte und Zubehör
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 5 Std. 40 Min
6 porties
Zutaten
-
rauwe cashewnoten155 g
-
water om te weken
Paprikaolie
-
extra vergine olijfolie60 g
-
paprikapoeder1 ½ tl
Pikante cashewnotensaus
-
hoi sin saus155 g
-
misopasta (zie tip)70 g
-
groentebouillon poeder2 el
-
agavesiroop30 g
-
shichimi togarashi Japans 7-kruidenmengsel1 el
Shiitake dashi
-
water1400 g
-
shiitake paddenstoelen, gedroogd dun gesneden90 g
-
kombu (ongeveer 3-4 grote bladeren)15 g
Udon noedels
-
water1500 g
-
extra vergine olijfolie om te bakken1 - 2 el
-
tempé in stukken170 g
-
rode chili-olie1 el
-
udon noedels gedroogd340 g
-
eetbare bloemen om te versieren
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
914.2 mg
Eiweiß
22.8 g
Brennwert
2820.3 kJ /
674.1 kcal
Fett
31.8 g
Ballaststoffe
6.1 g
gesättigte Fettsäuren
5.8 g
Kohlenhydrate
80.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Foodtrends 2023
17 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2 Std. 30 Min
Hummus
5 Min
Zoete aardappellasagne
1 Std. 20 Min
Chocolade babka
3 Std.
Schiacciata met gerookte zalm
Keine Bewertungen
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Keine Bewertungen
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1 Std. 20 Min
Gebakken buns
Keine Bewertungen
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Keine Bewertungen
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1 Std. 5 Min
Dubai Chocolate Pistacheballetjes
Keine Bewertungen
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Keine Bewertungen