Geräte und Zubehör
Pakketjes van krab in tomatensaus
Zubereitung 30 Min
Gesamt 45 Min
8 porties
Zutaten
Tomatensaus
-
gember, vers wortel geschild en in stukken gesneden2 cm
-
rode peper doormidden gesneden en ontpit1
-
vers geperst citroensap10 g
-
zout1 tl
-
tomaten in vieren gesneden2
Krabvulling
-
verse koriander20 g
-
citroenschil1
-
knoflookteentje1
-
zout1 tl
-
rode peper doormidden gesneden en ontpit1
-
gemalen komijn1 snuifje
-
vers krabvlees300 g
-
filodeeg (48 x 25 cm ongeveer)8 vellen
-
olie om te frituren
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
7.6 g
Brennwert
637.6 kJ /
152.1 kcal
Fett
7.6 g
Ballaststoffe
0.6 g
Kohlenhydrate
13.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ramadan
20 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
3 Std.
Rijstschotel met appelen
Keine Bewertungen
Romige pasta met kip en broccoli
30 Min
Zomerse pastasalade
30 Min
Sinaasappelcake en chocolade topping
1 Std. 15 Min
Amandelbretzels
Keine Bewertungen
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3 Std.
Zoet ontbijtbrood
1 Std. 30 Min
Kaneelrolletjes met glazuur
2 Std. 30 Min
Speculoos Druiven Tiramisu
1 Std.
Ananas zandkoekjes
2 Std.
Banketbakkersroom
15 Min