Geräte und Zubehör
Pakketjes van krab in tomatensaus
Zubereitung 30 Min
Gesamt 45 Min
8 porties
Zutaten
Tomatensaus
-
gember, vers wortel geschild en in stukken gesneden2 cm
-
rode peper doormidden gesneden en ontpit1
-
vers geperst citroensap10 g
-
zout1 tl
-
tomaten in vieren gesneden2
Krabvulling
-
verse koriander20 g
-
citroenschil1
-
knoflookteentje1
-
zout1 tl
-
rode peper doormidden gesneden en ontpit1
-
gemalen komijn1 snuifje
-
vers krabvlees300 g
-
filodeeg (48 x 25 cm ongeveer)8 vellen
-
olie om te frituren
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
7.6 g
Brennwert
637.6 kJ /
152.1 kcal
Fett
7.6 g
Ballaststoffe
0.6 g
Kohlenhydrate
13.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ramadan
20 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Keine Bewertungen
Zalm en koolsla broodbeleg
15 Min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1 Std. 30 Min
Paashaas apero-hapjes
Keine Bewertungen
Vegetarisch Medaillons
Keine Bewertungen
Broccolisoep
15 Min
Zoete aardappel muffins met walnoten
1 Std.
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1 Std.
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1 Std. 10 Min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40 Min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 Std.